Apartamenti 1165

64,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 87.3 m2, me orientim nga Jugu-Perëndimi. Hyrja në apartament ka si vazhdim, në të majtë të tij këndin e gatimit dhe tavolinën e ngrënies. Përballë pozicionohet këndi i ndejtjes, me sipërfaqe kompakte me dritare nga Jugu dhe Perëndimi. Një korridor i vogël të shpërndan në zonën e natës, me tualetin e përbashkët, dhomën e fëmijëve dhe dhomën matrimoniale me tualetin e dedikuar. Llozha e apartamentit aksesohet nga ambienti i ditës.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
11
Kati: 
6
Orientimi: 
Jug
Perëndim
Sip.: 
87.3m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
800 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2