Njësi Shërbimi 1721

85,000 €

Njësi shërbimi me sipërfaqe 73.8m², e përshtatshme për të zhvilluar çdo lloj aktiviteti. Orientimi i saj i dyfishtë, dritaret e mëdha, si dhe forma e pastër drejtkëndore, realizojnë një njësi komerciale të shkëlqyer. Me pozicionimin e saj në objekt, kjo njësi favorizohet së tepërmi nga flukset e lëvizjes së banoreve.

Njësi: 
Njësi shërbimi
Shkalla: 
17
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
73.8m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
800 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2