Njësi Shërbimi 1722

80,000 €

Njësi shërbimi me sipërfaqe 69.4 m2, e përshtatshme për të zhvilluar çdo lloj aktiviteti. Orientimi i saj i dyfishtë, forma e pastër drejtkëndore, si dhe sipërfaqja e konsiderueshme, e kthejnë atë në një njësi ideale për biznesin tuaj. Tualeti është pozicionuar në mes të gjatësisë së saj, në pjesën anësore, duke lënë pjesën tjetër të hapësirës të pacënuar.

Njësi: 
Njësi shërbimi
Shkalla: 
17
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
69.4m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
800 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2