Njësi Shërbimi 1833

61,000 €

Njësi shërbimi me sipërfaqe 52.3 m2, e përshtatshme për të zhvilluar çdo lloj aktiviteti. Pozicioni i saj në raport me objektin, si dhe prania e shumë dritareve, e bëjnë atë një njësi të shkëlqyer, e cila përshkohet nga drita natyrale dhe ajri i pastër.

Njësi: 
Njësi shërbimi
Shkalla: 
18
Kati: 
3
Orientimi: 
Jug
Sip.: 
52.3m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
800 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2