Apartamenti 1914

58,000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 78.9 m2, me orientim nga Lindja, me pamje nga Mali i Dajtit, me fushëpamje të lirë, të papenguar nga ndërtime të tjera. I bollshëm dhe i mirë-organizuar, ky apartament përbëhet nga një korridor kuadratik që bën shpërndarjen mes dhomës së gjumit e cila akseson llozhën e apartamentit, një tualeti në të djathtë të tij, dhe ambientit të ditës.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
19
Kati: 
1
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
78.9m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
800 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2