Njësi Shërbimi 1918

102,000 €

Njësi shërbimi me sipërfaqe 88.1 m2 shumë e përshtatshme për të zhvilluar çdo lloj aktiviteti. Shtrirja e saj lineare, çarjet ne fasadë, afërsia qe ka me rrugën unzaore dhe flukset e levizjes së banorëve e bëjnë atë një njësi të shkëlqyer, e cila përshkohet nga drita natyrale dhe ajri i pastër.

Tualeti është i vendosur në mes të gjatësisë së njësisë, në pjesën anësore duke lënë pjesën tjetër të hapësirës të pacënuar nga ndërprerjet e cfarëdolloji, për ta bërë sa më funksionale dhe të pastër hapësiren e brendshme. Dera kryesore e njësisë ka akses në pedonalen e vogël që kalon përpara tij, duke i dhënë një vlerë te shtuar kësaj njësie.

Njësi: 
Njësi shërbimi
Shkalla: 
19
Kati: 
1
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
88.1m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
800 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2