Apartamenti 1924

58,000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 78.8 m2. Apartamenti me orientim në Veri dhe Lindje ajroset dhe ndriçohet më së miri gjatë gjithë ditës. Me pamje nga Mali i Dajtit dhe fushëpamje të lirë, të papenguar nga ndërtime të tjera.

Hyrja e apartamentit të fton në ambientin e mirëndriçuar të ditës. Në krahun e djathtë ndodhet dera e tualetit, ndërsa në krahun tjetër, në pjesën anësore të hapësirës, është pozicionuar këndi i gatimit. Dhomat e gjumit bashkë me llozhën kanë akses në ambientin e ditës.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
19
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
78.8m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
800 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2