Njësi shërbimi 0212

125,000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 109.3 m2   shumë e përshtatshme për të zhvilluar çdo lloj aktiviteti. Orientimi i saj i dyfishtë dhe çarjet e mëdha e bëjnë atë një njësi të shkëlqyer, ku liria për të projektuar biznesin që gjithmonë keni ëndërruar, është e plotë. Njësia është e pajisur me një tualet funksionalisht në pozicion shumë të përshtatshëm i cili lejon të gjithë hapësirën tjetër të organizohet funksionalisht pa pengesa të tjera vertikale. Pozicioni i njësisë është shumë i lakmuar për faktin që bën lidhjen e oborreve të brendshëm me hapësirën jashtë kompleksit.

Njësi: 
Njësi shërbimi
Shkalla: 
2
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
109.3m 2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2