Apartamenti 0221

Apartament 2+1 me hapësirë të madhe e të mirësistemuar në një sipërfaqe prej 86.4 m2, i përshtatshëm për një familje të madhe.

Është ambienti i posaçëm për atë që kërkon nga banesa e tij hapësirën e përshtatshme dhe të organizuar në mënyra sa më efiçente për një jetesë të rehatshme familjare.

Skema e veçantë e organizimit të këtij apartamenti mundëson lirshmëri në personalizimin e ambienteve të tij sipas preferencave të banuesit. Orientimi i veçantë krijon kushtet optimale klimatike të banimit nëpërmjet ndërthurjes së ndriçimit të këndshëm ambiental të veri-lindjes me ngrohtësinë e atij të jug-perëndimit.

Apartamenti është i ndarë në dy ambiente me hapësirë të mjaftueshme për secilin. N֝ë zonën hyrëse të ambientit të ditës hapësira e madhe dhe e mirësistemuar mundëson krijimin e një ambienti për gatim me hapësirë të mjaftueshme për një kënd ngrënie të integruar. Në pjesën e dytë të saj hapësira e madhe dhe e mirësistemuar mundëson krijimin e një këndi ndenje mjaft çlodhës dhe të këndshëm.

Nëpërmjet lozhave dhe dritareve të mëdha, dhoma e ditës merr ngrohtësi gjatë gjithë kohës duke ofruar njëkohësisht sfondin e hareshëm të fasadave shumëngjyrëshe me peisazhin piktoresk të kopshteve dhe shesheve.

Krahas tualetit kryesor, dhoma e gjumit matrimoniale ka tualet komunikues dhe një kënd të projektuar enkas për tu përdorur si depo, duke krijuar rrethana lehtësuese për bashkëjetesën në familje.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
2
Kati: 
2
Orientimi: 
Jug
Perëndim
Sip.: 
86.4m 2

Kërko njësinë tënde!