Apartamenti 0222

Apartament 1+1 me sipërfaqe 73 m2 i përshtatshëm për një familje të vogël.

Hyrja është në formë holli përreth të cilit janë orientuar kthinat e tij. Ambienti i ditës është i mirësistemuar dhe ka hapësirë të mjaftueshme për gatimin, ngrënien si dhe për një kënd ndenje mjaft të këndshëm.

Falë orientimit nga jugu, çdo kthinë e apartamentit ka ndriçim dhe ngrohtësi gjatë gjithë ditës.

Përmes dritareve të mëdha të dhomës së ditës dhe lozhës së dhomës së gjumit matrimoniale mund të përjetosh çlodhjen që të sjell sfondi i hareshëm i fasadave shumëngjyrëshe ndërthurur me peisazhin piktoresk të kopshteve dhe shesheve të gjelbëruara.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
2
Kati: 
2
Orientimi: 
Jug
Sip.: 
73.0m 2

Kërko njësinë tënde!