Apartamenti 0233

Apartament 3+1 me hapësirë të madhe e të mirësistemuar në një sipërfaqe prej 158.8 m2. Është ambienti i posaçëm për atë që kërkon nga banesa e tij hapësirën e përshtatshme dhe të organizuar në mënyra sa më efiçente për një jetesë të rehatshme familjare.

Orientimi nga jug-perëndimi mundëson që çdo kthinë e apartamentit të ketë ndriçim optimal dhe ngrohtësi gjatë gjithë ditës.

Ambienti i ditës është i mirësistemuar dhe ka hapësirë të mjaftueshme për gatimin, ngrënien si dhe për një kënd ndenje mjaft të këndshëm. Përmes dritareve të mëdha dhe lozhës së këtij ambienti mund të përjetosh çlodhjen që të sjell soditja e një peisazhi ku ndërthuren hareja e fasadave shumëngjyrëshe me piktoresken e kopshteve dhe shesheve të gjelbëruara.

Njësi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
2
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri
Jug
Lindje
Perëndim
Sip.: 
158.8m 2

Kërko njësinë tënde!