Apartamenti 0253

Apartament 1+1 me sipërfaqe 66 m2 i përshtatshëm për një familje të vogël.

Hyrja të drejton për ne korridorin e apartamentit në të cilin gjendet tualeti në të majte dhe ambjeti i ditës në përfundim të tij. Ambienti i ditës është i mirësistemuar dhe ka hapësirë të mjaftueshme për gatimin, ngrënien si dhe për një kënd ndënje mjaft të këndshëm.

Falë orientimit nga veri-lindja, apartamenti ka dritë, ajrosje shumë të mirë dhe një pamjë fantastike nga mali i Dajtit.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
2
Kati: 
5
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
66.0m 2

Kërko njësinë tënde!