Njësi Shërbimi 2414

131,000 €

Njësi shërbimi me sipërfaqe 113.6 m2, shumë e përshtatshme për të zhvilluar çdo lloj aktiviteti.  Orientimi i saj i dyfishtë, forma në plan trekëndore, afërsia që ka me rrugën unazore, e bëjne atë një njësi shumë të mirë.

Tualeti është i vendosur në mes të gjatësisë së njësisë së shërbimiit, në pjesën anësore, duke lënë pjesën tjetër të hapësirës të pacënuar nga ndërprerjet e çfarëdolloji për ta bëre sa më funksionale dhe të pastër hapësiren e brendshme. Dera kryesore ka akses në pedonalen që kalon përpara njësisë, në të njejtën faqe ku ndodhet edhe rruga unazore, duke i dhënë një vlerë të shtuar kësaj njësie.

Njësi: 
Njësi shërbimi
Shkalla: 
24
Kati: 
1
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
113.6m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
800 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2