Apartamenti 2461

84,000 €

Apartament 3+1, me sipërfaqe prej 114.1m2. Apartamenti me orientim në veri, perëndim dhe lindje ajroset dhe ndriçohet më së miri gjatë gjithë ditës dhe ka pamje të pandërprerë nga rruga unazore. Hyrja e apartamentit të shoqëron përmes një korridori në ambientin e mirëndriçuar të ditës. Dhomat e gjumit lehtësisht të aksesueshme përgjatë korridorit janë të mirëorganizuara, dhe përballë tyre ndodhen respektivisht edhe dy tualetet.

Njësi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
24
Kati: 
6
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
114.1m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
800 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2