Njësi shërbimi 0311

83,000 €

Njesi sherbimi, me siperfaqe 72.1 m2 shume e pershtatshme per te zhvilluar disa lloje aktivitetesh. Planimetria shume e rregullt, 2 carjet e medha nga te cilat ndricohet ambjenti, aksesi i drejtperdrejte ne rrugen unazore, dhe afersia me hyrjen e kompleksit e bejne njesine shume te preferuar per bizneset. Tualeti pozicionohet ne fund te njesise duke favorizuar se tepermi organizimin e brendshem.

Njësi: 
Njësi shërbimi
Shkalla: 
3
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
72.1m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
800 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2