Njësi shërbimi 0312

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 95.6 m2  e përshtatshme për të zhvilluar disa lloje aktiviteti. Orientimi i saj në afërsi të hyrjes ekzistuese dhe komunikimi direkt me hapësirën perimetrale jashtë kompleksit, e bëjnë atë një njësi shumë të lakmuar. Njësia është e pajsur me një tualet në pozicion të përshtatshëm, pranë një kolone konstruktive, duke i dhënë pjesës tjetër të dyqanit një hapësirë të pacënuar e cila të jep liri në organizim.

Njësi: 
Njësi shërbimi
Shkalla: 
3
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
95.6m 2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2