Njësi shërbimi 0313

65,000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 57.3 m2 e përshtatshme për te zhvilluar disa lloje aktiviteti. Orientimi i saj i dyfishtë dhe çarjet e mëdha i japin njësisë dritë, por mbi të gjitha ajrim shumë të mirë. Njësia është e pajisur me një tualet në pozicion të përshtatshëm i cili e ndan ambientin në 2 pjesë; njëra me shumë dritë, ku gjendet dhe hyrja dhe pjesa tjetër pa ndikimin e dritës natyrale, disi më intime.

Njësi: 
Njësi shërbimi
Shkalla: 
3
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
57.3m 2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2