Njësi shërbimi 0315

69,000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 60 m2 shumë e përshtatshme për të zhvilluar disa lloj aktivitetesh. Pas hyrjes, njësia vazhdon me një seksion të ngushtë dhe përfundon në një hapësirë më të gjerë, ku mund te organizohen disa lloj biznesesh që nuk e kërkojnë domosdoshmërisht dritën natyrale.

Njësi: 
Njësi shërbimi
Shkalla: 
3
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
59.6m 2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2