Apartamenti 0321

Apartament 3+1 kompakt dhe i mirësistemuar në një sipërfaqe prej 115.3 m2.

I mirësistemuar për shfrytëzimin më efiçent të hapësirës siguron mjedisin e përshtatshëm për pikënisjen e një familjeje të re. Dhoma e gjumit ka një kënd të projektuar enkas për tu përdorur si depo, duke krijuar rrethana lehtësuese për bashkëjetesën në familje.

Nga dritaret e mëdha dhe lozha e këndit të ndenjes shpaloset pamja e hareshme e fasadave shumëngjyrëshe ndërthurur me piktoresken e kopshteve dhe shesheve të gjelbëruara.

Njësi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
3
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Jug
Perëndim
Sip.: 
115.3m 2

Kërko njësinë tënde!