Apartamenti 0332

Apartament 2+1 me hapësirë të madhe e të mirësistemuar në një sipërfaqe prej 96.8 m2. Është ambienti i posaçëm për atë që kërkon nga banesa e tij hapësirën e përshtatshme dhe të organizuar në mënyra sa më efiçente për një jetesë të rehatshme familjare.

Falë orientimit nga jug-perëndimi, çdo kthinë e apartamentit ka kushte ndriçim dhe ngrohtësi gjatë gjithë ditës.

Ambienti i ditës është i mirësistemuar dhe ka hapësirë të mjaftueshme për gatimin, ngrënien si dhe për një kënd ndenje mjaft të këndshëm. Përmes dritareve të mëdha dhe lozhës së këtij ambienti mund të përjetosh çlodhjen që të sjell soditja e një peisazhi ku ndërthuren hareja e fasadave shumëngjyrëshe me piktoresken e kopshteve dhe shesheve të gjelbëruara.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
3
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri
Lindje
Perëndim
Sip.: 
96.8m 2

Kërko njësinë tënde!