Apartamenti 0354

Apartament 2+1, i mirësistemuar në një sipërfaqe prej 86.6 m2.

Ambienti i ditës është i mirësistemuar dhe ka hapësirë të mjaftueshme për këndin e gatimit si dhe një kënd ndenje mjaft të këndshëm. Këndi i ngrënies, përmes dritareve të mëdha dhe lozhës mundëson çlodhjen që të sjell soditja e një peisazhi ku ndërthuren hareja e fasadave shumëngjyrëshe me piktoresken e kopshteve dhe shesheve të gjelbëruara.

Zona e natës, e ndarë nga ajo e ditës, siguron intimitetin e duhur një ambient çlodhës.

Krahas tualetit kryesor, ka dhe një tualet tjetër komunikues me dhomën e gjumit matrimoniale duke krijuar rrethana lehtësuese për bashkëjetesën në familje.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
3
Kati: 
5
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
86.6m 2

Kërko njësinë tënde!