Apartamenti 0412

Apartament 2+1 me hapësirë të madhe e të mirësistemuar në një sipërfaqe prej 103.0 m2, i përshtatshëm për një familje të madhe. Është ambienti i posaçëm për atë që kërkon nga banesa e tij hapësirën e përshtatshme dhe të organizuar në mënyra sa më efiçente për një jetesë të rehatshme familjare.

Apartamenti ka një dhomë gjumi matrimoniale me tualet komunikues dhe një kënd të projektuar enkas për tu përdorur si depo, duke krijuar rrethana lehtësuese për bashkëjetesën në familje.

Ambienti i ditës është i mirësistemuar dhe ka hapësirë të mjaftueshme për gatimin, ngrënien si dhe për një kënd ndenje mjaft të këndshëm. Përmes dritareve të mëdha dhe lozhës së këtij ambienti mund të përjetosh çlodhjen që të sjell soditja e një peisazhi ku ndërthuren hareja e fasadave shumëngjyrëshe me piktoresken e kopshteve dhe shesheve të gjelbëruara.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
4
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
103.0m 2

Kërko njësinë tënde!