Apartamenti 0425

57,000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 78.9 m2. Hyrja ka formë holli përreth të cilit janë orientuar kthinat e tij dhe ka një kënd të projektuar enkas për tu përdorur si depo, duke krijuar rrethana lehtësuese për bashkëjetesën në familje.

Ambienti i ditës është i mirësistemuar dhe ka hapësirë të mjaftueshme për gatimin, ngrënien si dhe për një kënd ndënje mjaft të këndshëm.

Falë orientimit nga jug-perëndimi, çdo kthinë e apartamentit ka ndriçim dhe ngrohtësi gjatë gjithë ditës.

Përmes dritareve të mëdha të dhomës së ditës dhe lozhës së dhomës së gjumit matrimoniale mund të përjetosh çlodhjen që të sjell sfondi i hareshëm i fasadave shumëngjyrëshe ndërthurur me peisazhin piktoresk të kopshteve dhe shesheve të gjelbëruara.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
4
Kati: 
2
Orientimi: 
Jug
Perëndim
Sip.: 
78.9m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
800 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2