Apartamenti 0434

Apartament 2+1, i mirësistemuar në një sipërfaqe prej 104.0 m2. Falë orientimit nga jug-lindje, çdo kthinë e apartamentit ka kushte ndriçim dhe ngrohtësi gjatë gjithë ditës.

Ambienti i ditës është i mirësistemuar dhe ka hapësirë të mjaftueshme për këndin e gatimit si dhe një kënd ndenje mjaft të këndshëm.

Zona e natës, e ndarë nga ajo e ditës, siguron intimitetin e duhur për një ambient çlodhës.

Krahas tualetit kryesor ka dhe një tualet më të vogël ngjitur me të, të barazlarguar nga çdo kthinë e apartamentit, duke krijuar rrethana lehtësuese për bashkëjetesën në familje.

Këndi i ngrënies, përmes dritareve të mëdha dhe lozhës mundëson çlodhjen që të sjell soditja e një peisazhi ku ndërthuren hareja e fasadave shumëngjyrëshe me piktoresken e kopshteve dhe shesheve të gjelbëruara.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
4
Kati: 
3
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
104.0m 2

Kërko njësinë tënde!