Apartamenti 0451

82,000 €

Apartament 3+1, me sipërfaqe 111.6 m2 i përshtatshëm për një familje të madhe. Orientimi i dyfishtë nga veriu dhe perëndimi siguron kushte shumë të mira ajrimi dhe ndriçim të këndshëm ambiental gjatë gjithë ditës.

Ambienti i ditës është i mirësistemuar dhe ka hapësirë të mjaftueshme për këndin e gatimit si dhe një kënd ndejtje mjaft të këndshëm me akses direkt në llozhën e apartamentit.

Zona e natës, e ndarë nga ajo e ditës, siguron intimitetin e duhur për një ambient çlodhës.

Krahas tualetit kryesor ka dhe një tualet më të vogël ngjitur me të, të barazlarguar nga çdo kthinë e apartamentit, për të krijuar rrethana lehtësuese për bashkëjetesën në familje.

Këndi i ngrënies, përmes dritareve të mëdha dhe llozhës, mundëson çlodhjen që të sjell soditja e një peizazhi ku ndërthuren hareja e fasadave shumëngjyrëshe me piktoresken e kopshteve dhe shesheve të gjelbëruara.

Njësi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
4
Kati: 
5
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
111.6m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
800 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2