Apartamenti 0465

Apartament 2+1 me sipërfaqe 79.2 m2. Hyrja ka formë holli përreth të cilit janë orientuar kthinat e tij dhe ka një kënd të projektuar enkas për tu përdorur si depo, duke krijuar rrethana lehtësuese për bashkëjetesën në familje.

Ambienti i ditës është i mirësistemuar dhe ka hapësirë të mjaftueshme për gatimin, ngrënien si dhe për një kënd ndenje mjaft të këndshëm.

Falë orientimit nga jug-perëndimi, çdo kthinë e apartamentit ka kushte ndriçim dhe ngrohtësi gjatë gjithë ditës.

Përmes dritareve të mëdha të dhomës së ditës dhe lozhës së dhomës së gjumit matrimoniale mund të përjetosh çlodhjen që të sjell sfondi i hareshëm i fasadave shumëngjyrëshe ndërthurur me peisazhin piktoresk të kopshteve dhe shesheve

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
4
Kati: 
6
Orientimi: 
Jug
Perëndim
Sip.: 
79.2m 2

Kërko njësinë tënde!