Apartamenti 0473

Apartament 3+1, kompakt dhe i mirësistemuar në një sipërfaqe prej 130.6 m2 i përshtatshëm për një familje të madhe.

Ambienti i ditës është i mirësistemuar dhe ka hapësirë të mjaftueshme për këndin e gatimit si dhe një kënd ndenje mjaft të këndshëm.

Zona e natës, e ndarë nga ajo e ditës, siguron intimitetin e duhur për një ambient çlodhës.

Krahas tualetit kryesor ka dhe një tualet më të vogël ngjitur me të, të barazlarguar nga çdo kthinë e apartamentit, duke krijuar rrethana lehtësuese për bashkëjetesën në familje.

Këndi i ngrënies, përmes dritareve të mëdha dhe lozhës mundëson çlodhjen që të sjell soditja e një peisazhi ku ndërthuren hareja e fasadave shumëngjyrëshe me piktoresken e kopshteve dhe shesheve të gjelbëruara.

Njësi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
4
Kati: 
7
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
130.6m 2

Kërko njësinë tënde!