Njësi shërbimi 0511

141,000 €

Njesi sherbimi, me siperfaqe 122 m2 shume e pershtatshme per te zhvilluar cdo lloj aktiviteti. Orientimi i saj i dyfishte, çarjet e medha, afersia qe ka me rrugen unzaore, e bejne ate nje njesi te shkelqyer, e cila pershkohet nga drita natyrale dhe ajri i paster.  Tualeti eshte i pozicionuar ne qender te tij, duke lejuar nje organizim perimetral te pacenuar me elemente te tjere vertikal.

Njësi: 
Njësi shërbimi
Shkalla: 
5
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
121.9m 2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2