Njësi shërbimi 0513

138,000 €

Njesi sherbimi, me siperfaqe 120 m2. Njesia shtrihet pergjate faqes Lindore te objektit, me orientim dhe nga sheshi kryesor ne Veri. Njesia ka afersi me rrugen unazore, dhe shkallaren qe degron ne nivelin e hyrjes se ketij objekti, duke e afruar kete dyqan me shume flukse levizje.

Njësi: 
Njësi shërbimi
Shkalla: 
5
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
119.8m 2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2