Apartamenti 0526

57,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 77.4 m2. Hyrja e tij përvijohet në një korridor gjatësor në fund të të cilit është pozicionuar tualeti. Në ambientin e ditës, afër njëra-tjetrës janë pozicionuar dyert e llozhës dhe dhomës së gjumit për të bashkuar flukset e lëvizjes dhe ndihmuar në organizim.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
5
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
77.4m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
800 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2