Apartamenti 0553

61,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 80 m2. Ambienti i ditës dhe vetë apartamenti me orientimin e tij të dyfishtë nga Jugu dhe Lindja, ajërosen dhe ndrçohen shumë mirë gjatë gjithë ditës. Tualeti dhe dhoma e fëmijëve aksesohen nga korridori i apartamentit, ndërsa dhoma matrimoniale nga ambienti i ngrënies, duke mos cënuar këndin e ndejtjes me flukset e kalimit.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
5
Kati: 
5
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
80.1m 2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2