Apartamenti 0615

47,000 €

Apartament 1+1, me siperfaqe 67 m2, i orientuar ne Perendim. Hyrja e tij te fton ne ambjentin e dites i cili, sikurse dhoma e gjumit dhe tualeti ka siperfaqe te bollshme. Llozha e apartamentit komunikon ne ambjentin e dites, pozicionuar ne ane te tij duke krijuar nje kend te kendshem per ambjentin e ngrenies.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
6
Kati: 
1
Orientimi: 
Perëndim
Sip.: 
66.9m 2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2