Apartamenti 0688

50,000 €

Apartament 1+1, me siperfaqe 68 m2. Organizimi shume i mire i planimetrise se tij, fushepamja krejtesisht e lire perpara, siperfaqja optimale me hapesira te bollshme e kthejne ne shume te preferuar kete apartament. Llozha e shtrire ne 2 hapa te kolonave, aksesohet nga ambjenti i dites dhe distancon akoma me shume hapesiren brenda nga kontakti i drejtperdrejte me agjentet atmosferike te jashtem. 

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
6
Kati: 
8
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
68.3m 2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2