Apartamenti 0716

48,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe totale 85 m2, i orientuar në Perendim. Apartamentit shumë të rregullt, me ambientin e ditës, dhomën e gjumit, llozhën, dhe tualetin i ankesohet një sipërfaqe e konsiderueshme depo e cila mund të përdoret për shtim të ambienteve akomoduese, përshembull për hapësira zbavitje si bilardo, pingpong etj.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
7
Kati: 
1
Orientimi: 
Perëndim
Sip.: 
67.5m 2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2