Apartamenti 0722

70,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 93 m2, i orientuar ne Lindje. Ambienti i ditës pozicionohet në qendër të apartamentit me tre funksionet e tij dhe me derën komunikuese me llozhën. Dhoma matrimoniale e bollshme në sipërfaqe dhe me tualet të dedikuar, përmbyll apartamentin në skajin më verior të tij.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
7
Kati: 
2
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
92.7m 2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2