Apartamenti 0741

68,000 €

Apartament 2+1, me siperfaqe 90 m2, i orientuar ne Lindje dhe Veri. Tualeti aksesohet nga korridori ne hyrje, pas te cilit vjen ambjent i vecante dedikuar gatimit duke lene te paster hapesiren e dites per ndenje dhe ngrenie. Dhomat e gjumit jane pozicionuar ne 2 krahet e ambjentit te dites, po ashtu dhe llozha ne cep te apartamentit me fushepamje te dyfishte.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
7
Kati: 
4
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
90.4m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
800 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2