Apartamenti 0748

50,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 69 m2. Organizimi shumë i mire, fushëpamja krejtësisht e lirë dhe sipërfaqja optimale me hapësira të bollshme e bëjnë këtë apartament shumë të preferuar. Llozha e shtrirë në 2 hapa të kolonave, aksesohet nga ambienti i ditës dhe distancon akoma më shumë hapësirën brenda nga kontakti i drejtpërdrejtë me agjentët e jashtëm atmosferikë.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
7
Kati: 
4
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
68.8m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
800 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2