Apartamenti 0753

70,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 92 m2, i orientuar në Lindje. Në hyrje të tij, në ambientin e korridorit, përballë njëra-tjetrës pozicionohen dyert e tualetit dhe dhomës matrimoniale. Ambienti i ditës me sipërfaqe optimale dhe formë të rregullt orientohet nga Jugu dhe komunikon me llozhën dhe dhomën e fëmijëve.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
7
Kati: 
5
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
92.1m 2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2