Apartamenti 0822

42,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 57.3 m2. Ambienti i ditës dhe vetë apartamenti me orientimin e tij të dyfishtë nga Veriu dhe Perëndimi, ajrosen dhe ndriçohen shumë mirë gjatë gjithë ditës. Tualeti dhe dhoma e gjumit aksesohen nga korridori i apartamentit, duke mos cënuar këndin e ndejtjes me flukset e kalimit dhe duke siguruar një ndarje të mirë të zonës së ditës me atë të natës. Apartamenti ka një fushëpamje të lirë, të pacënuar nga ndërtime të tjera.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
8
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
57.3m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
800 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2