Apartamenti 0823

45,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 61.5 m2. Hyrja e apartamentit të fton në një korridor të vogël, në të majtë të të cilit ndodhet tualeti. Ambienti i ditës është organizuar më së miri me këndin e gatimit dhe të ngrënies në njërën anë dhe atë të ndejtjes në anën tjetër, pranë të cilit pozicionohet dhoma e gjumit, pa cënuar flukset e lëvizjes.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
8
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
61.5m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
800 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2