Apartamenti 0922

39,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 53.0 m2, me orientim nga Veri-Lindja. Hyrja e apartamentit në formë korridori gjatësor akomodon gjithashtu këndin e gatimit i cili përfudon me tavolinën e ngrënies duke lënë më të veçuar këndin e ndejtjes. Në të djathtë janë vendosur tualeti dhe dhoma e gjumit e cila komunikon me llozhën e apartamentit.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
9
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
53.0m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
800 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2