Apartamenti 0923

59,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 81.7 m2, me orientim nga Jugu dhe Lindja. Hyrja në apartament pas një korridori të vogël të fton në zonën e ditës, me gatimin, ngrënien dhe ndejtjen, zonë kjo me sipërfaqe të bollshme, e cila komunikon dhe me llozhën e apartamentit. Në fasadën Jugore, njëra pas tjetrës, janë të pozicionuara dhoma matrimoniale, tualeti me dritare dhe dhoma e fëmijëve me sipërfaqe racionale, e cila e ka dritaren nga Lindja.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
9
Kati: 
2
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
81.7m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
800 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2