fbpx Parkim në shitje në Tiranë - Parkimi 035 | MANGALEM 21

Parkimi 035

15,000 €

Mangalem 21 ofron parkim nëntokësor i cili përmbush nevojat e masterplanit.  Objektet e para kanë në dispozicion një hapësirë parkimi, e cila ka në total 42 poste parkimi.  Çdo post ka hapësirën e tij autonome dhe ka sipërfaqe optimale për hapësirën e planifikuar për parkim.
Ambienti ofron sinjalistikën e nevojshme, ajrimin natyral dhe një siguri maksimale.  

Parkim në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 1 Kati -1
Njësi: 
Parkim
Shkalla: 
1
Kati: 
-1
Sip.: 
31.7m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2