fbpx Parkim në shitje në Tiranë - Parkimi 545 | MANGALEM 21

Parkimi 545

16,000 €
Njësi: 
Parkim
Shkalla: 
1
Kati: 
-1
Sip.: 
33.1m2
<p>Mangalem 21 ofron parkim nëntokësor i cili përmbush nevojat e masterplanit.&nbsp; Objektet e para kanë në dispozicion një hapësirë parkimi, e cila ka në total 42 poste parkimi.&nbsp; Çdo post ka hapësirën e tij autonome dhe ka sipërfaqe optimale për hapësirën e planifikuar për parkim.</p>
<p>Ambienti ofron sinjalistikën e nevojshme, ajrimin natyral dhe një siguri maksimale.&nbsp;&nbsp;</p>

Çfarë po prisni?
Shtëpia juaj e ëndrrave ndodhet këtu!

Rezervo një takim me agjentët tanë për asistencë profesionale si dhe për të parë nga afër projektet tona!

Telefono Tani Whatsapp Online Chat

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2