fbpx Apartamenti 0139 | MANGALEM 21

Apartamenti 0139

100,000 €

Apartament 2+1 me hapësirë të madhe e të mirësistemuar në një sipërfaqe prej 131.3 m2, i përshtatshëm për një familje të madhe.

Apartamenti shtrihet në 2 objekte të ndryshme, duke i dhënë atij orientim të shumëfishtë, në të katër drejtimet, çka i sjell shumë dritë dhe ajër të pastër.

Në hapësirën e parë, pranë hyrjes gjenden tualeti kryesor, dhoma e gjumit e fëmijëve, e cila ndriçohet nga llozha e apartamentit si dhe ambienti i ndejtjes. Në pjesën tjetër të apartamentit janë hapësira e gatimit dhe ngrënies, së bashku me dhomën matrimoniale me tualetin e saj të dedikuar.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
1
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri
Jug
Lindje
Perëndim
Sip.: 
131.3m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2