fbpx Dyqan në shitje në Tiranë - Njësi shërbimi 1013 | MANGALEM 21

Njësi shërbimi 1013

95,000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 83.3 m2 shumë e përshtatshme për të zhvilluar çdo lloj aktiviteti. Me pozicionimin në pedonalen sekondare të kompleksit, ngjitur me hyrjen e objektit dhe me sipërfaqen e konsiderushme, ajo kthehet në një njësi ideale për biznesin tuaj. Tualeti i saj është pozicionuar në mes të gjatësisë së dyqanit, në pjesën anësore, duke lënë pjesën tjetër të hapësirës të pacënuar.

Dyqan në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 10 Kati 1
Njësi: 
Dyqan
Shkalla: 
10
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
83.3m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2