fbpx Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1024 | MANGALEM 21

Apartamenti 1024

57,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 72.4 m2, me orientim nga Jugu. Hyrja në apartament realizohet nëpërmjet një korridori të vogël, ku në të majtë të tij ndodhet tualeti dhe dhoma e gjumit, e cila komunikon me llozhën e apartamentit. Në këtë mënyrë, zona e ditës mbetet një hapësirë e bollshme dhe e rregullt, me dy dritare plot dritë.

 

Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 10 Kati 2
Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
10
Kati: 
2
Orientimi: 
Jug
Sip.: 
72.4m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2