fbpx Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1026 | MANGALEM 21

Apartamenti 1026

70,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 87.5 m2, me orientim nga Veriu dhe Perëndimi. Hyrja për në apartament realizohet nëpërmjet një korridori të vogel ku përballë ka tualetin me dritare. Në vijim, në krahun e djathtë gjendet dhoma e fëmijëve dhe llozha e apartamentit. Këndit të gatimit i është rezervuar një sipërfaqe optimale, ku mes saj dhe këndit të ndejtjes ndodhet dera e dhomës matrimoniale me sipërfaqe tejet të bollshme.

Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 10 Kati 2
Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
10
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
87.5m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2