fbpx Apartamenti 1037 | MANGALEM 21

Apartamenti 1037

74,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 97.2 m2, me orientim nga Veriu. Hyrja e apartamentit të fton në një hapësirë e cila të shpërndan mjaft mirë në korridorin e zonës së natës, ku ndodhen dhoma e fëmijëve, tualeti kryesor dhe dhoma matrimoniale me tualetin e dedikuar. Zona e ditës ndahet mjaft mirë funksionalisht me këndin e gatimt në njërën anë, dhe atë të ndejtjes dhe ngrënies në krahun tjetër. Llozha shtrihet në fasadë në mënyrë gjatësore, sa dy hapa kolonash dhe komunikon nëpërmjet ambientit të ditës.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
10
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri
Sip.: 
97.2m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2