fbpx Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1052 | MANGALEM 21

Apartamenti 1052

80,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 101 m2, me orientim nga Jugu dhe Lindja. Hyrja e apartamentit të fton në ambientin e ditës, ku flukset e lëvizjes krijojnë dy seksione, atë të gatimit dhe këndin e ndejtjes dhe ngrënies disi më vete. Nga ambienti i ditës komunikohet me llozhën e vogël në kënd të sallonit. Një korridor i vogël të shpërndan ne dy dhomat e gjumit, atë të fëmijëve me dritare nga Lindja dhe atë matrimoniale me dritare nga Jugu dhe tualetin e dedikuar me dritare, për ndriçim dhe aspirim sa më natyral.

Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 10 Kati 5
Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
10
Kati: 
5
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
101.0m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2